Monday, 6 November 2017

Produk Kesihatan Untuk Lelaki


Anda mencari produk kesihatan lelaki yang sesuai untuk anda?

Semua manusia memerlukan Vitamin, Mineral, Protein, dan nutrien penting lain untuk tubuh.

Kami membantu anda mendapatkan makanan tambahan bagi memenuhi keperluan nutrisi harian anda.

Kami yakin bahawa dengan mendapatkan nutrien harian yang diperlukan oleh badan, ia mampu untuk meningkatkan dan mengekalkan kesihatan.Ini yang kami tawarkan kepada lelaki.


  • Suplemen multivitamin/mineral yang komprehensif dan seimbang.
  • Protein yang mencukupi setiap hari. Anda perlu tahu bahawa protein adalah bahan pembina tubuh paling asas, untuk mengekalkan tenaga dan kulit yang sihat.
  • Asid lemak omega 3, EPA dan DHA, yang dikaitkan dengan pengurangan risiko penyakit kardiovaskular serta memperbaiki tindak balas metabolik dan keradangan.
  • Nutrien anti oksidan membantu melindungi sel-sel tubuh daripada penuaan. Maka kami tawarkan kepada anda produk antioksidan seperti Vitamin C dan Vitamin E.
  • Vitamin B kritikal termasuk asid folik, vitamin B6 dan B12, untuk membantu melindungi DNA dan menyokong penuaan yang sihat.
  • Minuman Botani yang terbaik.

Produk Apa Yang Boleh Bantu Lelaki?


Vita Lea

Memberikan 28 vitamin penting dan mineral utama untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan optimum.

Sustained Release Vita C Plus

Vitamin C semula jadi untuk kesihatan gigi, gusi, tulang, kolagen dan hampir kesemua elemen yang membentuk tubuh badan kita.

OmegaGuard

Membekalkan spektrum luas tujuh asid lemak penting omega-3 bergred farmaseutikal dan dilengkapi dengan proses penyulingan proprietari molekul tiga peringkat.


B Complex

Vitamin B memainkan peranan penting untuk fungsi tubuh kerana ia membantu menukar makanan kepada tenaga untuk sel-sel anda.OsteMatrix

Diformulasi dengan kalsium, vitamin D, magnesium dan empat nutrien pembina-tulang untuk membantu menjaga tulang dan gigi yang kuat dan sihat.

Vita E Complex

Sokongan antioksidan untuk mengekalkan kesihatan dan kecergasan yang baik.


ESP - Soy Protein

Makanan lazat yang kaya dengan kalsium and protein. Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.


VIVIX

Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.

Set lengkap ini dinamakan sebagai SET AMAZING GOLDEN UNTUK LELAKI.
KLIK UNTUK MEMBELI:

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=4964fd78d7373edc5edc719f7f9571f5Abang Jual Produk Shaklee
Set Amazing Golden Untuk Lelaki

Whatsapp 013-3727.508

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...