Friday, 15 December 2017

Produk Shaklee: Sustained Release Vita-C Plus™
Vitamin C adalah vitamin penting yang larut air dan mempunyai pelbagai fungsi kepada tubuh, dengan fungsi utama sebagai antioksida yang baik. Ia juga memainkan peranan yang penting untuk menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya, semua yang membentuk tubuh anda.


Alami semula nikmat kesihatan. Nutrien yang betul memainkan peranan penting untuk keseluruhan kesihatan dan kesejahteraan.

Tahukah Anda?

Tubuh anda mampu melakukan pelbagai perkara, tetapi ia tidak dapat menghasilkan atau menyimpan vitamin C. Oleh itu, anda perlu sentiasa mengambil vitamin C untuk tubuh anda melalui pemakanan harian dan suplemen. 

Keistimewaan Shaklee

Sustained Release Vita-C Plus adalah produk semula jadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif.

Ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa lima jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran. Ini bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama lima jam.

Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesananya.Fakta Nutrisi


Saiz Hidangan: 1 tablet (922.00mg)

Ramuan Amaun Setiap Tablet
Asid Askorbik 95%
     (Menyediakan 525.35mg Vitamin C)
553.00 mg
Bioflavonoid Sitrus Kompleks
     (Menyediakan 7.50 mg Bioflavonoid Lemon)
     (Menyediakan 7.50 mg Bioflavonoid Oren)
     (Menyediakan 7.50 mg Bioflavonoid Limau Gedang)
90.00 mg
Hesperidin
     (Menyediakan 7.50mg Bioflavonoid Oren)
30.00 mg

No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM): MAL13085068NC


Abang Jual Suplemen Shaklee
Whatsapp: 013-3727.508

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...