Monday, 16 March 2015

Masalah Di Ranjang: Selesaikan Dengan BijakHubungan seks suami isteri bermula dengan adanya keinginan untuk melakukannya. Tapi satu ketika, adakalanya si isteri seakan tidak mahu melayan suaminya yang nafsunya sedang membuak-buak. Dan ada ketikanya, si suami pula malas nak beraksi ketika si isteri sudah bersedia. Dan ada juga ketika kedua-duanya sudah bersedia, namun tiba-tiba tidak dapat melayarkan bahtera untuk sampai ke destinasi yang hendak dituju..

Baca Post Ini: Lelaki Perlu Ambil Tindakan Jika Ereksi Zakar Lemah

Jom Cari Sesuatu!!!


Maka ada sebahagian lelaki yang merasakan bahawa dia perlu untuk menambah stamina. Dan lebih daripada itu, dia perlu menambah apa sahaja yang dirasakan perlu untuk kepuasan dan untuk menunjukkan bahawa dirinya hebat ketika bersama isteri.

Isteri pun begitu. Ingin menunjukkan bahawa dia adalah ratu yang terhebat. Ingin menjadikan aset wanitanya sebagai aset yang terbaik... Apa-apa sahaja agar nampak hebat.

Inilah adalah tindakan yang bijak kerana kedua mereka berusaha mencari penyelesaian di ranjang.

Maka mulalah mereka berdua mencari apa sahaja yang boleh membantu mereka mencapai matlamat dan cita-cita mereka itu. Beli itu dan beli ini. Supplement itu dan supplement ini. 

Anda bebas untuk memilih apa sahaja yang anda rasakan terbaik untuk diri anda.

Namun saya ingin mengutarakan satu tindakan paling bijak untuk memperbaiki semua itu...

Baca Post Ini Juga: Tips Meningkatkan Kesihatan Zakar Secara Semula JadiMakanan Yang Seimbang dan Berkhasiat.


Anda boleh memilih apa sahaja supplement yang dirasakan terbaik oleh anda. Tapi jangan abaikan pemakanan yang seimbang dan berkhasiat.

Tahukah anda, walaupun tanpa supplement tertentu untuk hubungan seksual, anda boleh meningkatkan kemampuan anda dengan memperbaiki corak dan gaya pemakanan anda. Dan ini adalah lebih selamat dan terbaik berbanding pengambilan ubat terutamanya apabila ia mempunyai kandungan dadah atau bahan yang terlarang.

Mungkin supplement tertentu atau ubat kuat memberikan kesan yang cepat. Anda makan selepas makan malam, dan terus anda mendapat tenaga dan tiba-tiba menjadi hebat.

Namun mungkin tidak bagi hidangan makan malam anda seumpama brokoli, tomoto ataupun bawang putih atau apa sahaja makanan yang semula jadi yang anda masak.


Tapi percayalah ia adalah lebih baik untuk anda ambil peduli walaupun ia mengambil masa yang lama.

Cuba anda ubah corak pemakanan anda. Daripada anda makan ikut selera nafsu, tukar kepada makan dengan ilmu. Ketahui cara memasak yang sihat, hidangan apa yang membantu meningkatkan kesihatan anda dan apa sahaja yang berkaitan dengan pemakanan yang sihat.

Perhatikan selepas beberapa lama. Mungkin seminggu, sebulan atau beberapa bulan, anda akan mendapati perubahan pada diri anda. Perubahan itu bukan sahaja di dalam hubungan suami isteri, bahkan kehidupan anda secara keseluruhan..

Anda percaya anda berjaya...

Supplement nutrisi yang membekalkan nutrien penting untuk tubuh adalah amat digalakkan untuk diamalkan. Ia sangat membantu bagi mereka yang sibuk dan tidak mampu memerhatikan apa yang ada di dalam pinggan hidangan mereka.

Kepada anak muda remaja yang belum dan bakal berkahwin, berusahalah menjaga pemakanan yang seimbang dan sihat sebagai langkah pencegahan untuk keharmonian keluarga anda.

Hafid Sulaiman
FB Page: Kesihatan Adalah Anugerah
Whatsapp 013-3727.508

Saya Merupakan Pengedar Produk Shaklee

Jika anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee untuk tingkatkan kesihatan anda, sila whatsapp saya.


 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...