Saturday, 4 July 2015

Tonik Ajaib Untuk Lelaki Yang Nak Awet Muda


lelaki awet muda

Penuaan merupakan satu proses semula jadi. Umur bertambah. Menunjukkan kita  menuju ke hari tua. Dari hari ke hari terdapat perubahan fizikal yang dapat dilihat. Kita tidak mungkin dapat menghentikan pergerakan usia. Ramai lelaki yang ingin awet muda, sentiasa kelihatan tampan agar tampil lebih yakin, namun kesibukan menjadi penghalang utama mengamalkan gaya hidup yang sihat.

Ada sebahagian orang yang walau pun usianya baru menjangkau 30 an, namun, fizikalnya menunjukkan usianya mungkin 50 an.

Mahukah kita apabila usia semakin meningkat, kita sudah tidak cergas, sering kali jatuh sakit, kulit pun semakin banyak kedutnya, mata pun semakin rabun, rambut semakin nipis, nak bermanja dengan orang tersayang pun sudah tidak mampu.

Atau kita mahukan sentiasa cergas, aktif, sihat, boleh bermain dengan anak cucu seperti orang muda dan sentiasa tampil hebat berbeza dengan orang yang sama umur dengan kita ketika usia kita menjangkau 50 tahun. Pendek kata, kita sentiasa awet muda.

Sedar atau tidak, ia sememangnya berkait rapat dengan cara hidup terutamanya pemakanan.

Di usia muda, jika kita tidak menjaga pemakanan yang seimbang, kita mungkin sudah nampak kesannya sejak dari awal. Ditambah dengan aktiviti harian yang tidak aktif, tubuh kita menjadi tua sebelum daripada waktunya.

Lelaki Ingin Awet Muda


Lihat sahaja wajah ibu dan ayah kita yang sudah tua, mungkin anda terbayang wajah kita ketika tua pula. 


Kehidupan zaman moden sekarang mendedahkan manusia kepada banyak toksin atau radikal bebas. Ini menyebabkan banyak sel-sel dalam tubuh lemah dan mati. Dan ini sebenarnya antara penyebab kepada manusia kelihatan lebih tua daripada sepatutnya.

lelaki aery muda


Maka ada sebahagian daripada kita yang terlalu menjaga penampilan luaran, akan berusaha mengekalkan kecantikan kulit luaran. Ambil supplement itu ini dan suntikan yang membantu mereka kekal awet muda.


Tonik Ajaib VIVIX Untuk Lelaki Yang Nak Awet Muda

lelaki awet muda


Shaklee menyedari bahawa terdapat beribu-ribu kajian yang menunjukkan bahawa penuaan dapat diperlahankan melalui pemakanan yang sihat.

Para saintis Shaklee telah menghabiskan banyak masa untuk mengkaji dan mencipta campuran unik kandungan polifenol yang apabila ditambah dengan resveratrol akan menunjukkan hasil kajian makmal yang positif terhadap 4 punca mekanisme penuaan sel.

Empat mekanisme berkenaan adalah:

#1: Melindungi dan membaiki DNA
#2: Pengawalan Genetik
#3: Pengeluaran tenaga sel
#4: Melambatkan proses penuaan Maka terhasillah minuman botani yang hebat sebagai tonik ajaib untuk awet muda.


Lelaki Awet Mudalelaki awet muda


VIVIX adalah Botanical Beverage Mix atau minuman campuran botani yang melambangkan revolusi penemuan dalam bidang khasiat pemakanan polifenol. VIVIX adalah penemuan revolusiner oleh Shaklee.

VIVIX mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.

Ini menjadikan ia pilihan yang tepat bagi lelaki yang ingin awet muda. Ia mudah diambil tanpa perlu penyediaan yang merumitkan.

Ia adalah pilihan bijak bagi lelaki yang sibuk yang susah untuk mengamalkan petua-petua tradisional.

Tonik ajaib ini bukan sahaja diambil untuk awet muda, bahkan ramai yang menghidap penyakit kronik berjaya meningkatkan tahap kesihatan mereka.

Bagi mereka yang merokok, dan berusaha untuk berhenti merokok, pengambilan VIVIX boleh membantu anda.

Baca Juga: Merokok Punca Masalah Ereksi Zakar

lelaki awet muda
Anda ingin mencubanya.. HARGA SEBOTOL RM475 - 150ML.

Nak baca himpunan testimoni?? KLIK: VIVIX: Mereka Ingin Berkongsi Rasa

Terima kasih kerana membaca entri ini.

Salam awet muda..

Hafid Sulaiman

Whatsapp: 013-3727.508


 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...