Thursday, 10 September 2015

Kayuhan Lebih Bertenaga Dengan Performance DrinkKayuhan lebih bertenaga


| Berkayuh 250KM Tanpa Henti | Subramaniam Kumarasamy, namanya tidaklah sehebat seperti M. Kumaresan atau Anuar Manan, mahupun Azizul Hasni Awang, The Pocket Rocket Man. Namun beliau merupakan atlet sukan triatlon dan maraton bertaraf antarabangsa.

Beliau pernah terlibat Jelajah Amal Berbasikal 1 Malaysia 2012, lelaki hebat ini mencatat rekod berkayuh sejauh 250 km tanpa henti ketika usia beliau 40 tahun. Tahukah apa rahsia beliau sehingga berjaya.

Beliau berjaya melakukannya setelah mengambil Performance Shaklee berperisa oren. Lebih membanggakan sepanjang menyertai jelajah amal berkenaan, beliau tidak pernah sekalipun mengalami kekejangan otot dan kekal bertenaga. Justeru tidak mustahil kesan pengambilan air penambah tenaga ini, Subramaniam berjaya membuat kayuhan sejauh 1.185 km dalam masa 6 hari sahaja.

Pencapaian ini sungguh membanggakan beliau. Jika dibandingkan dengan rekodnya dalam aktiviti berbasikal Jelajah Johor 2011 lalu. Tanpa Performance Shaklee berperisa oren, beliau hanya mampu berkayuh sejauh 125 km sahaja. Atas kehebatan menakjubkan ini Subramaniam begitu yakin dengan Performance Shaklee berperisa oren dan akan terus menggunakannya pada masa akan datang.

Ini seperti yang dilaporkan di dalam Majalah Wanita.


 Atlet Antarabangsa Juga Mengambil Performance


Perfomance diambil oleh ramai atlet daripada sukan yang pelbagai. Mereka tidak risau mengambil produk Shaklee kerana produk Shaklee tidak mempunyai bahan yang terlarang dan tersembunyi.

Michael BlatchfordHARGA RM82.50 - 539g

Ok.. Entry yang ringkas untuk hari ini.. Nanti saya sambung cerita lagi tentang minuman hebat ini..

Anda juga boleh baca:Hafid Sulaiman

<<<>>> 
Anda memerlukan Performance Drink 
Untuk tingkatkan prestasi sukan anda?
Whatsapp 013-3727.508


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...