Sunday, 1 November 2015

Produk Shaklee Membantu Tingkatkan Kesihatan


Sejak lebih 50 tahun, jutaan keluarga telah meletakkan kepercayaan mereka kepada Shaklee dalam mencorak gaya hidup sihat iaitu dengan menghasilkan produk semula jadi yang selamat dan terbukti berkesan.


Misi Shaklee adalah untuk menyediakan kehidupan yang lebih sihat dan lebih baik kepada setiap insan. Pihak Shaklee merealisasikannya dengan menghasilkan produk semula jadi yang sungguh luar biasa, yang membuatkan anda teruja untuk berkongsi tentang kelebihan produk Shaklee dengan rakan-rakan anda. Setiap produk yang dihasilkan oleh Shaklee dirumus khusus untuk meningkatkan kesihatan, dengan rumusan yang terbukti berkesan dan tidak memudaratkan alam sekitar.

Hari Terakhir Promosi Sempena 100 Tahun Vita Lea.Alhamdulillah, ramai yang berusaha untuk tingkatkan kesihatan masing-masing. Terima kasih kepada yang memilih Shaklee. Dan menaruh kepercayaan kepada produk Shaklee.

Terima kasih kepada pelanggan biasa yang bertukar menjadi ahli Shaklee dan yang menjadi ahli sepanjang promosi yang berlangsung dari Mei 2015-Oktober 2015 sempena 100 Tahun Vita Lea Shaklee.

Hari terakhir semalam, 31 Oktober 2015, ada 4 orang lagi yang merebut peluang.

Saya doakan anda berjaya meningkatkan dan mengekalkan kesihatan anda.

Ini merupakan salah satu usaha untuk jadi sihat. Jangan lupa untuk mengekalkan gaya hidup yang sihat. Bersenam, tabiat pemakanan yang sihat, tidur yang cukup, emosi yang terjaga dan lain-lain.

Kita hanya berusaha untuk mencari yang terbaik, Allah jua yang menentukan segalanya..

Promosi Shaklee untuk November 2015


Bulan ini, November 2015, Shaklee membuat promosi produk Sustained Release Vita C Plus.. Nak dapatkan Vitamin C tambahan, boleh Whatsapp saya.. Saya akan beri info lanjut.

KLIK SINI untuk membaca tulisan saya tentang Vitamin C di dalam blog ini.Hafid Sulaiman
013-3727.508
FB Page: Kesihatan Adalah Anugerah


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...