Wednesday, 3 September 2014

DTX Complex Membantu Fungsi HatiDalam tubuh manusia, hati adalah organ tubuh yang sangat penting untuk kelangsungan hidup. 

Ia terletak pada bahagian kanan di atas rongga perut (otot diafragma) dan mempunyai berat sekitar 2 kg atau 3-5% daripada jumlah berat tubuh kita.
Hati yang sihat sangat penting untuk nutrien metabolisme normal dan kesihatan secara menyeluruh. Formula herba unik ini mengandungi bahan-bahan yang dapat menyokong keupayaan badan normal dalam mengekalkan dan menjana semula sel-sel hati yang sihat.

FUNGSI HATI


Memberi perlindungan untuk Hati Anda.

DTX Complex  menyediakan makanan sokongan bagi fungsi hati yang sihat dengan satu formula herba yang unik dengan antioksidan dan mempertingkatkan ciri-ciri aliran hempedu yang bila digabungkan dapat melindungi dan merangsang keupayaan normal badan dalam mengekalkan sel-sel hati yang sihat.

Mengandungi ekstrak biji benih pokok susu tisel yang ditunjukkan dalam penyelidikan menyokong keupayaan normal badan membuat protein yang membantu jana semula sel hati.

Cendawan Reishi dan Schizandra Chinensis mempunyai ciri-ciri antioksidan.
Dandelion, kunyit dan artichoke membantu mengekalkan aliran hempedu.

Nutritional Facts
Each caplet Contains
Schizandra Extract (Schizandra Chinensis) (Fruit)
125mg
Milk Thistle Extract (Silybum Marianum) (Seed)
117mg
Dandelion Extract (Taraxacum officinale) (root)
91mg
Reishi Mushroom Extract (Ganoderma lucidum)
33 mg
Turmeric Extract (Curcuma longa) (rhizome)
25 mg
Artichoke Extract (Cynara Scolymus) (leaf)
25 mg

Perbezaan Shaklee.

Kajian menunjukkan kandungan utama di dalam DTX Complex iaitu ekstrak biji benih pokok susu tisel menyokong keupayaan badan menghasilkan protein bagi membantu menjana semula sel-sel hati.

DTX Complex Mengandungi bahan ekstrak yang sangat penting dari biji benih pokok susu tisel yang menghasilkan 80% sily marin. Ia turut mengandungi bahan-bahan yang digabungkan secara unik dan saintifik. 

Ekstrak daripada Schizandra dan cendawan Reishi (herba yang kaya dengan antioksidan) dan ekstrak dendalion, kunyit dan artichoke (herba yang membantu mengekalkan aliran hempedu).


DTX COMPLEX: Membantu Fungsi Hati Yang Optimum

Kegagalan organ ini berfungsi boleh membawa kepada menyebabkan masalah kesihatan yang tiada ubatnya. Jika kegagalan fungsi ginjal boleh diganti dengan dialisis. Namun kegagalan fungsi hati tiada instrumen yang dapat mengambil alih tanggungjawabnya.

JOM Tingkatkan Fungsi Hati Kita.hafid sulaiman
013-3727 508
Facebook: Hafid Sulaiman
FB Page: Kesihatan Adalah Anugerah


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...