Tuesday, 9 September 2014

Saya Nak Jag Penapis Air – Get Clean Water Pitcher.Bendasing tersembunyi di dalam air paip anda. Putarkan paip rumah anda, lihat air yang keluar. Ya.. Airnya mungkin nampak bersih tetapi setakat manakah ia selamat untuk diminum.

Sebenarnya, bahan kimia seperti racun perosak, logam berat dan bahan cemar industri yang boleh membahayakan kesihatan mungkin terdapat di dalam air yang anda sekeluarga minum saban hari.
Tambahan pula, 20% daripada punca pendedahan plumbum terhadap manusia datangnya daripada air minuman.

Get Clean Water Pitcher adalah Jag Penapis Air Terbaik yang membantu anda mendapatkan air yang bersih, sihat dan selamat. Ia mudah alih dan senang diselenggara dan sangat sesuai bagi mereka yang tinggal di bandar-bandar besar seperti Kuala Lumpur atau mereka yang tinggal di rumah sewa.


Get Clean Water, Penapis Air Dalam Bentuk Jag.


Misi Shaklee adalah untuk menyediakan kehidupan yang lebih sihat dan lebih baik kepada setiap insan. Kami merealisasikannya dengan menghasilkan produk semula jadi yang sungguh luar biasa, yang membuatkan anda teruja untuk berkongsi tentang kelebihan produk kami dengan rakan-rakan anda.

Setiap produk yang dihasilkan oleh Shaklee dirumus khusus untuk meningkatkan kesihatan, dengan rumusan yang terbukti berkesan dan tidak memudaratkan alam sekitar. Setiap produk mengajak para pengguna untuk hidup harmoni dengan alam.

Get Clean Water merupakan sistem penapisan air multipaten yang baru. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar termasuk kandungan plumbum sehingga 99%.

Istimewanya, air yang lebih bersih dan sihat datangnya daripada sebuah JAG AIR sahaja.Nak Jag Penapis Air - Get Clean Water Pitcher?


Dengan harga yang kurang daripada RM500, mari kita lihat apa yang anda boleh perolehi jika anda membeli setiap satu item di atas..

Item
Harga
Pitcher (Jag)
RM 225
Housing Kit + 1 Filter
RM 103
Filter – 3 pack
RM 161
JUMLAH
RM 489


Ya, anda hanya perlu membayar RM 489 jika anda beli berasingan. Murah bukan jika nak dibandingkan dengan apa yang akan diberikan kepada kita dan keluarga kita untuk mendapatkan air yang sihat.

TAPI, nanti dulu, jika anda beli secara satu set semuanya iaitu sebagai Starter Pack, anda hanya perlu membayar RM460 sahaja.

Ya, anda telah jimat RM 29.

Murah bukan jika dibandingkan dengan manfaatnya.

Selepas membeli Starter Pack dan telah menggunakan 4 filter yang dibeli, anda hanya perlu membeli filter sahaja iaitu sebanyak RM 161 untuk 3 filter. Memang berbaloi.

Masih tak puas hati lagi dengan harganya… NAK LAGI MURAH.

Pembelian yang berbaloi dengan harga yang berpatutan.

Tiga jaminan Shaklee apabila anda memilih produk Shaklee – Ia sentiasa selamat, ia sentiasa berkesan, dan ia sentiasa mesra alam.

Jika anda hendak memiliki Get Clean Water Pitcher daripada Shaklee ini, cuma SMS atau WhatsApp ke 013-3727.508.

*Harga di atas tidak termasuk kos penghantaran.


SAFE : POWERFUL : GREEN : SMART


hafid sulaiman
Pengedar Get Clean Water Pitcher
FB Page: Kediaman Impian: Bersih, Sihat, Selamat

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...