Wednesday, 27 May 2015

Produk Kesihatan Lelaki AsasProduk Kesihatan Lelaki Terbaik


| Asas Untuk Kesihatan Lelaki | Apabila anda ingin berubah untuk memilih produk kesihatan lelaki Shaklee, anda perlu mengetahui tentang asas kepada pemakanan tambahan tersebut. Saya kongsikan kepada anda 4 asas yang seharusnya ada apabila anda memilih untuk membeli produk kesihatan lelaki. Ini juga menjadi asas bagi pemakanan tambahan untuk anda seisi keluarga.


Produk Kesihatan Lelaki: Asas Untuk Anda dan Keluarga


4 asas yang dicadangkan ini membantu anda meningkatkan dan mengekalkan kesihatan anda dan anda perlu mengambilnya secara konsisten untuk merasai kesan yang terbaik.

<< Produk Kesihatan Lelaki >>

Pertama: ESP Soy Protein


Produk kesihatan LelakiProduk ini membekalkan protein yang mengandungi 9 asid amino perlu yang diperlukan oleh tubuh anda. Soya adalah protein yang terbaik untuk anda. Protein diperlukan untuk anda kekal bertenang sepanjang hari. Ia menyokong sistem imun, mengekalkan tahap kolesterol normal, kesihatan jantung, dan prostat lelaki.


Kedua: Vita Lea – Multi Yang Hebat

 

Produk kesihatan Lelaki


Secara logiknya, apabila anda berjaya memenuhi keperluan nutrient tubuh, pasti tubuh anda berterima kasih kepada anda. Dengan 28 vitamin dan mineral penting yang dibekalkan oleh Vita-Lea, ia adalah satu produk yang hebat yang telah disokong oleh 7 kajian klinikal dan yang hebatnya ia telah memberi khidmat kepada ramai orang di seluruh dunia sejak ia mula diperkenal pada tahun 1915. Ya sudah 100 tahun. Produk ini membantu meningkatkan kesihatan dan kecergasan anda secara menyeluruh.


Ketiga: Sustained Release Vita C PlusProduk kesihatan Lelaki


Vitamin C memainkan peranan yang menyeluruh di dalam fungsi tubuh. Dan ia sememangnya mudah didapati di dalam makanan harian anda. Namun, produk ini membantu anda mendapatkan vitamin C dengan cara yang mudah dan cepat. Ia juga mengandungi Citrus Bioflavonoid yang membantu keberkesanan vitamin C di dalam tubuh.


Keempat: B-Complex


Produk kesihatan Lelaki
Produk ini menggabungkan 8 kumpulan vitamin B yang penting untuk tubuh. Ia sangat penting di dalam membantu keseluruhan fungsi badan, kesihatan jantung, sistesis DNA, menguruskan tekanan dan menyalurkan tenaga untuk proses metabolisma badan.


Pilih Shaklee, Produk Kesihatan Lelaki Yang Diyakini


Dengan misi Shaklee yang ingin memberikan kehidupan yang lebih sihat kepada setiap manusia dan kehidupan yang lebih baik kepada sesiapa jua, produk yang dihasilkan adalah yang terbaik di pasaran. Ia telah kekal lebih 50 tahun di pasaran dan ia kekal yang terbaik. Ingin menjadi lelaki yang sihat, pilihlah produk kesihatan lelaki asas ini yang terbaik untuk anda.

<< Produk Kesihatan Lelaki >>

Produk kesihatan Lelaki Terbaik


HARGA 1 SET ASAS INI
RM385
 
Untuk Tempahan Sila Whatsapp 
013-3727.508

Hafid Sulaiman


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...