Saturday, 7 June 2014

Protein Untuk Tenaga Sepanjang Hari, Jom Pilih ESP


Protein merupakan asas blok binaan untuk kesihatan yang kritikal dalam pembinaan dan pengekalan otot, pemulihan tisu, keimunan dan hampir keseluruhan fungsi badan. Selain itu juga, protein dapat membantu menangkis kelaparan dan melonjakkan tenaga. Jika anda seorang lelaki yang aktif sama ada di tempat kerja atau di luar, anda memerlukan protein yang berkualiti dan terbaik untuk kesihatan anda. Protein soya yang dikeluarkan oleh Shaklee merupakan supplement protein terbaik untuk anda seisi keluarga. Ia membekalkan protein untuk tenaga sepanjang hari di samping memberikan banyak faedah kesihatan untuk anda.
Dr Shaklee mencipta protein pengasingan pertama pada tahun 1961 dan produk ini mengandungi soya berkualiti tinggi dan protein tenusu yang membantu untuk pengekalan tenaga kecergasan dan stamina.


ESP - Soy Protein Isolate Powder


ESP adalah Protein Bukan-GMO yang lengkap dengan semua Asid Amino Perlu. Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik.  ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. 


JOM pilih ESP - Untuk Tenaga Sepanjang Hari


ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan secara semula jadi rendah lemak, bebas kolesterol dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga sepanjang hari selama berjam-jam lamanya. 

Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol. Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten. Jika anda seorang yang cepat lapar walaupun selepas makan, ESP adalah pilihan yang terbaik untuk mulakan hari anda.

ESP makanan terbaik untuk sekeluarga mendapat tenaga sepanjang hari


Membantu Mengekalkan Kesihatan Anda


Protein soya membantu mengurangkan kolesterol. Ia juga mengandungi lima vitamin penting, separuh daripada keperluan kalsium harian dan soya isoflavones. ESP juga membantu menyokong sistem imun, mengekalkan tahap kolesterol dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat. 

ESP membekalkan  tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti. Protein berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi dengan kandungan 14gram protein soya dan 500 mg kalsium bagi setiap hidangan ini amat baik untuk kesihatan jantung. Ia juga membantu mengekalkan otot, memperbaiki tisu dan fungsi enzim dan hormon yang teratur.

Pengambilan makanan yang mempunyai indeks glisemik yang rendah membantu meningkatkan kesihatan anda. ESP mempunyai indeks glisemik yang rendah. Paras glisemik indeks yang rendah dapat membantu mengekalkan paras gula dalam darah normal. Ia sangat sesuai dijadikan makanan pesakit kencing manis. Kandungan 9 asid amino penting membantu membina sel-sel baru untuk pesakit kencing manis.

Protein untuk tenaga sepanjang hari


Nutritional Facts


Nutritional Facts
Each Serving contain (28g) (3 tablespoons)
Energy
105 kcal (420kj)
Carbohydrate
10 g
Total Sugars
9 g
Protein
14 g
Fat
1 g
     Monounsaturated fatty acid
0 g
      Polyunsaturated fatty acid
0.5 g
      Saturated fatty acid
0 g
      Trans Fatty acid
0 g
Cholesterol
0 mg
Calcium
500 mg
Sodium
170 mg
Niacin
10 mg
Thiamin
2 mg
Riboflavin
2 mg
Iron
2 mg
Vitamin B6
0.5 mg

HARGA: RM 150 | 850 GRAM


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Sedikit Perubahan, Akan Mengubah Hidup Anda Apabila anda menambah supplement kesihatan ini sebagai protein tambahan anda, anda akan menjadi seorang lelaki yang hebat bertenaga sepanjang hari.

Ayuh mulakan hari anda dengan ESP untuk anda kekal cergas bertenaga sepanjang hari.

Produk Shaklee adalah produk yang terbaik untuk kesihatan seisi keluarga. 

Dengan lebih 100,000 ujian kualiti dijalankan setiap tahun, lebih 350 ujian saringan bahan berbahaya dibuat bagi setiap bahan baru, disokong oleh kajian klinikal dan saintifik memberikan keyakinan kepada pengguna untuk memilih Shaklee.

Dengan slogan: “Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan, Sentiasa Mesra Alam”, Shaklee benar-benar memastikan apa yang menjadi pegangan mereka itu dilaksanakan.

===================
Jika anda berminat mendapat produk Shaklee yang terbaik, yang dijamin selamat,berkesan dan mesra alam, segera hubungi saya untuk khidmat rundingan dan pembelian.
===================

Hafid Sulaiman
SMS/WhatsApp: 013-3727.508
FB Page: Minuman Protein Seisi Keluarga


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...