Monday, 24 August 2015

Tingkatkan Aliran Darah Ke Zakartingkatkan tenaga batin


Ereksi zakar sewaktu tidur (Nocturnal Penile Tumescene - NPT) adalah sesuatu yang menjadi kayu ukur kepada kesihatan lelaki. Untuk lelaki normal, mereka akan mengalami ereksi sebanyak 3 - 6 kali sewaktu tidur pada waktu malam, terutamanya semasa 'pergerakan pantas mata' atau 'Rapid eye movement sleep' (REM). Jika ini tidak berlaku ia mungkin disebabkan oleh kerosakan urat saraf atau saliran darah ke dalam zakar.


Anda Patut Baca Ini Juga: ZAKAR TEGANG KETIKA BANGUN PAGI

Bagaimana anda mengatasi masalah ini???


Maaf, saya tidak menjual ubat kuat seks untuk selesaikan masalah anda dalam sekelip mata sahaja.. Kemudian anda kembali bermasalah.

Tapi saya akan bantu anda untuk menyelesaikan masalah tekanan darah tinggi anda yang menyebabkan masalah tenaga batin melalui pemakanan produk nutrisi. Dan anda akan bebas dari masalah ini dengan izin Allah.

Anda tidak perlukan dadah perangsang yang berperanan untuk membuka saluran darah di bahagian zakar seperti:

1. Sildenafil (viagra).

2. Vardenafil (levitra).

3. Tadalafil (Cialis).

Ya, ubat kuat yang menggunakan dadah perangsang sebegini sememangnya memberi kesan yang efektif, tapi tahukah anda bukan semua orang boleh memakan ubat segini? Silap makan, meranalah jawabnya. Kena ada panduan daripada doktor yang bertauliah.

Anda boleh buat carian di google tentang kesan pengambilan ubat yang mempunyai dadah perangsang atau racun berjadual. Anda Berhajat Bebas Dari Masalah Ini


Siapa yang berhajat untuk memperbetulkan cara pemakanan harian dengan produk nutrisi terbaik, yang sememangnya mampu membebaskan anda daripada masalah anda?? Serta meningkatkan kesihatan anda secara menyeluruh??

Anda mungkin salah seorang yang ingin bebas daripada masalah tenaga batin.

Tahukah anda bahawa Omega 3 dan bawang putih mampu membantu membebaskan anda daripada masalah ini dengan izin ALLAH.

Anda tidak perlu bersusah payah untuk mendapatkan 2 sumber pemakanan tersebut. Dengan hanya mendapatkan produk Shaklee, anda dapat menikmati khasiat daripada sumber alam semula jadi yang terbaik yang dihasilkan untuk anda untuk membantu aliran darah ke zakar.

KLIK  UNTUK INFO LANJUT

Garlic Complex OmegaGuard


HARGA:


- Garlic Complex: RM47.50 (60 Biji)
- OmegaGuard: RM136 (90 Softgel)

Peringatan


Anda perlu ingat, ini hanyalah bantuan dari sudut pemakanan sahaja, selebihnya terpulang kepada diri anda.

Anda perlu bersenam, melakukan aktiviti luar, jangan stress, selalu berfikiran positif untuk sihat dan amalkan pemakanan yang sihat. Ini juga amat PENTING.

NOTA KAKI: Produk ini amat digalakkan bagi mereka yang mempunyai masalah tekanan darah tinggi yang mempunyai masalah tenaga batin..

Anda mempunyai masalah tekanan darah tinggi. Ini boleh membantu anda

Jika anda mempunyai masalah dan memerlukan khidmat rundingan, sila whatsapp saya terus. Lain punca masalah, lain jalan penyelesaiannya.

Whatsapp 013-3727.508

Hafid Sulaiman

JOM LIKE PAGE: PRODUK KESIHATAN LELAKI
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...