Saturday, 5 July 2014

CarotoMax: Anti Oksidan Dari Sumber Semula Jadi


Antioksidan ialah molekul-molekul hebat yang biasa terdapat pada buah-buahan dan sayur-sayuran. Produk anti oksidan ini dapat membantu melindungi sel sekali gus menyuburkan tubuh. Anti oksidan membantu menstabilkan radikal bebas. Anti oksidan adalah penawar semula jadi yang boleh mengawal dan menyingkir radikal bebas. Ia memperkukuhkan ketahanan sel badan dan merangsang pembaikan sel dengan pantas dan juga dapat membaiki DNA yang rosak akibat radikal bebas itu.

CarotoMax: Kuasa Perlindungan Terhebat


Revolusi Perlindungan Anti oksidan berasaskan sumber alam semula jadi. Perlindungan Sel-sel dari dalam. Perlindungan antioksidan  dapat ditingkatkan dengan mengambil CarotoMax Shaklee. 

Shaklee mengambil perlindungan antioksidan yang terdapat pada buah-buahan, sayur-sayuran dan tanaman lain melalui cara pengasingan dan menyalurkannya dalam bentuk flavanoid dan karotenoid yang semula jadi. 

Anda tidak akan dapat perlindungan gabungan ini daripada sumber makanan sahaja.
5 jenis Karotenoid yang paling berkhasiat.

Purata pengambilan karotenoid lutein, likopena dan beta karotena adalah 8 mg setiap hari manakala CarotoMax pula dapat membekalkan lebih 13 mg daripada karotenoid yang paling berkhasiat.

Mengandungi ekstrak unik daripada tomato, biji benih anggur, minyak palma, bunga marigold dan brokoli bertunas.

Menguatkan sistem imun dan membantu mengekalkan kesihatan badan secara umumnya dalam jangka masa panjang serta kesihatan mata dan jantung.Nutritional Fact


Each Capsule Content.
Vitamin A
5000 IU
Lycopene
5 mg
Lutein
5 mg
Alpha Caratene
1.5 mg
Astaxantin
400 mcg
Zeaxantin
200 mcg


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Hubungi saya untuk mendapatkan perlindungan anti oksidan semula jadi ini.Hafid Sulaiman

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...