Monday, 10 November 2014

Bagaimana Shaklee Membantu Menjaga Kesihatan Jantung

Produk Shaklee membantu kesihatan jantung


Pemakanan yang sihat dan seimbang merupakan langkah terbaik untuk menjaga kesihatan jantung. Shaklee sebagai syarikat nutrisi semula jadi membantu anda untuk membekalkan nutrien yang penting untuk mengekalkan jantung yang kuat dan sihat. Supplement kesihatan Shaklee telah terbukti membantu meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.


Slogan “sentiasa selamat, sentiasa berkesan dan sentiasa mesra alam” dipastikan untuk diamalkan di dalam setiap produk yang dikeluarkan. Dengan kesungguhan pihak Shaklee mengeluarkan belanja yang besar dan kajian yang berulang kali, produk yang dikeluarkan menghubungkan anda kepada kehidupan yang lebih sihat.

Peredaran Darah Lancar, Hidup Bahagia


Masalah peredaran darah yang tidak normal menyebabkan banyak penyakit. Salur darah tersumbat menyebabkan masalah jantung yang mungkin anda tidak sedari.

Masalah jantung menjadi antara punca utama kematian di Malaysia mahupun di peringkat global. Biasanya, anda melihat penyakit ini tiada simptomnya. Anda mungkin berasa selesa dengan kesihatan anda sekarang walaupun anda adalah seorang yang obesiti.

Rasa penat ketika berjalan jauh atau menaiki tangga dianggap perkara biasa sesuai dengan berat badan anda dan peningkatan usia anda.

Penyakit jantung ini membunuh secara senyap. Apabila serangan jantung atau strok yang pertama kali menyerang anda, mungkin ia menjadi serangan yang pertama dan terakhir.

Namun, berita baik bagi anda, ia dapat dibendung dengan cara mengekalkan paras kolesterol yang sihat dalam darah dengan menukar gaya hidup anda melalui senaman rutin, pengurusan tekanan dan diet atau pemakanan yang seimbang dan sihat.

Shaklee Menawarkan Makanan Untuk Kesihatan Jantung


Produk Shaklee di bawa khas untuk membekalkan nutrien penting dalam mengekalkan jantung yang kuat dan sihat. Secara umumnya, untuk mendapatkan kesihatan jantung yang terbaik, seseorang itu perlu melancarkan peredaran darah yang baik.

Berikut beberapa produk Shaklee yang terbaik untuk kesihatan jantung dan peredaran darah anda. Anda boleh memilih mengikut kesesuaian anda:

1) CoQHealth Plus

Ia bertindak menyokong penghasilan tenaga bagi jantung, menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL, meningkatkan peredaran darah dan membantu menambah paras CoQ10 dalam darah.

2) OmegaGuard

Pengambilan asid-asid lemak omega-3 seperti EPA dan HAD boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronari. Paras asid lemak omega-3 dapat memperbaiki kesihatan jantung di samping membantu memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal.

3) Garlic Complex.

Kajian menunjukkan bahawa bawang putih berupaya meningkatkan kesihatan jantung dan mengekalkan tekanan darah normal dan tahap kolesterol yang baik apabila diambil sebagai diet harian.

4) ESP

Protein berasaskan tumbuhan berkualiti yang mengandungi 14g protein soya dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan amat baik untuk kesihatan jantung. Ia membantu mengekalkan paras kolesterol normal.

5) Vita-E Complex

Vitamin E merupakan sejenis antioksidan kuat yang boleh larut di dalam lemak di mana ia menyokong kesihatan jantung. Ia juga mengandungi biji anggur yang mengandungi proanthocyanidins, polifenol hebat yang dapat membantu melindungi tekanan oksidatif dan menyokong kesihatan jantung.

6) Phytocol-ST

Rumusan proprietari yang dapat menghalang penyerapan kolesterol oleh tubuh. Mengandungi bahan-bahan yang terbukti secara klinikal, dan disokong oleh lebih 80 kajian, berkesan dalam merendahkan paras kolesterol LDL secara semula jadi.

Produk Shaklee, makanan yang membantu jantung kuat dan sihat.

Dengan slogan: “Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan, Sentiasa Mesra Alam”, Shaklee benar-benar memastikan apa yang menjadi pegangan mereka itu dilaksanakan.

===================
Jika anda berminat mendapat produk Shaklee yang terbaik, yang dijamin selamat,berkesan dan mesra alam, segera hubungi saya untuk khidmat rundingan dan pembelian.
===================

Hafid Sulaiman
SMS/WhatsApp: 013-3727.508

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...