Saturday, 15 November 2014

Set Kesihatan Lelaki – Meningkatkan Kesihatan dan Kecergasan Lelaki

Produk Shaklee terbaik untuk tingkatkan kesihatan lelaki


Set Kesihatan Lelaki atau Men's Vital Health Set adalah rangkaian produk Shaklee yang membantu meningkat taraf kualiti kesihatan dan kecergasan lelaki. Lelaki tidak terkecuali dalam menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti penyakit jantung, penyakit kencing manis, obesiti, strok, kesuburan dan banyak lagi.


Masalah Kesihatan Lelaki


Ada antara mereka yang mengalami perubahan hormon seawal usia 30 tahun yang membawa kepada masalah kesihatan yang rumit di dalam hidup mereka seperti:

  •  Mati pucuk.
  •  Pembesaran prostat.
  •  Kelesuan
  •  Kurang tenaga dan stamina.

Sebahagian lelaki terutamanya yang mengalami masalah di dalam hubungan seks, lebih berminat mencari ubat kuat atau perangsang seks untuk menyelesaikan masalah mereka. Mereka mahupun kesan yang segera untuk mendapat nikmat.

Namun, seharusnya seorang lelaki itu mencari sesuatu yang boleh memberikan mereka kesihatan secara menyeluruh. Bukan hanya di atas katil sahaja, bahkan di semua tempat walau di mana lelaki berada. Apa yang seseorang lelaki itu makan, hendaklah membantu meningkatkan kesihatan dan kecergasan lelaki.

Seorang lelaki yang mengalami masalah ereksi zakar yang lemah atau mati pucuk, mungkin berpunca daripada masalah kesihatan yang lain seperti tekanan darah tinggi, obesiti atau masalah kolesterol. Lelaki perlu mengambil tindakan jika ereksi zakar lemah bergantung kepada punca masalah tesebut. Jika ia mempunyai masalah tekanan darah tinggi, maka ia perlu  mengawal dan mengatasi masalah tersebut terlebih dahulu.

Apa Yang Anda Peroleh Daripada Set Kesihatan Lelaki Shaklee


Men's Vital Health Set daripada Shaklee membekalkan nutrisi terbaik untuk kesihatan lelaki. 

Antara kebaikannya, ia membantu:


  • Memelihara kesihatan prostat,
  • Meningkatkan kecergasan dan kesihatan badan.
  • Membantu mengekalkan tekanan darah yang sihat.
  • Mengawal tahap kolesterol sihat.

Set Kesihatan Lelaki Yang Terbaik Untuk Anda


Set Kesihatan Lelaki yang dicadangkan oleh Shaklee terdiri daripada: 

1) OmegaGuard

Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak omega 3 daripada ikan laut dalam. DHA dan EPA perlu diperoleh melalui pemakanan dan berkesan dalam mengurangkan keradangan serta menyokong fungsi sistem saraf dan mata. Ia juga membantu memperbaiki kesihatan kardiovaskular, memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal.

HARGA RUNCIT: RM136 | 90 SOFTGEL 

2) Vita-E Complex

Ia merupakan antioksidan yang bagus. Vitamin E sangat membantu di dalam kesihatan prostat, kardiovaskular, membantu mencegah kanser dan meningkatkan kesuburan lelaki. Banyak lagi manfaat vitamin E ini untuk lelaki.

HARGA RUNCIT: RM149 | 120 SOFTGEL

3) Zinc Complex

Zink merupakan khazanah pagi lelaki. Ia memainkan peranan yang penting di dalam organ seks lelaki dan kesuburan. Manfaat zink untuk lelaki sangat banyak.

HARGA RUNCIT: RM33.75 | 120 BIJI


Produk Shaklee membantu meningkatkan kesihatan dan kecergasan lelaki.

Selain daripada Supplement kesihatan yang khusus untuk lelaki di atas, anda juga boleh memilih supplement kesihatan lain seumpama:


  • Performance Drink – Jika anda suka bersukan dan aktiviti lasak, ia sangat membantu anda.
  • OsteMatrix - Untuk kesihatan tulang dan lain-lain.    

DAN LAIN-LAIN yang dirasakan berbaloi.

Dengan slogan: “Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan, Sentiasa Mesra Alam”, Shaklee benar-benar memastikan apa yang menjadi pegangan mereka itu dilaksanakan.


====================
Jika anda memerlukan supplement kesihatan yang dijamin selamat, berkesan dan mesra alam, anda boleh berhubung dengan saya,
====================


Hafid Sulaiman
SMS/WhatsApp: 013-3727 508
Page: Kesihatan Adalah Anugerah


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...