Wednesday, 31 December 2014

Dapatkan Set Kesihatan Lelaki Shaklee daripada Pengedar Shaklee Klang

Supplement Kesihatan Lelaki


Rangkaian produk Shaklee membantu lelaki untuk meningkatkan tahap kesihatan dan kecergasan tubuh. Sebagai Pengedar Shaklee Klang dan kawasan sekitarnya seperti Setia Alam, Meru, Kapar, Shah Alam dan lain-lain, saya membantu anda yang tinggal di kawasan ini mendapatkan Set Kesihatan Lelaki Shaklee atau mana-mana produk Shaklee yang lain secara COD.


Lelaki dan Cabaran Menjaga Kesihatan


Kesibukan lelaki dengan kerja dan aktiviti harian memerlukan mereka menjaga kesihatan dengan lebih berhati-hati. Pemakanan yang sihat, kawal berat badan, senaman, tidur yang cukup dan melakukan pemeriksaan kesihatan secara berkala membantu anda untuk sentiasa sihat.

Banyak ancaman dan risiko penyakit jika anda tidak menjaga kesihatan anda. Sebagai contoh jika anda seorang yang tidak menjaga berat badan yang ideal atau secara mudahnya anda adalah obesiti, anda mudah terdedah dengan penyakit seperti masalah jantung. Anda boleh baca apa yang saya telah coretkan di dalam entri lepas, Ancaman Penyakit Ke Atas Lelaki Obesiti.

Selain itu anda juga boleh membaca beberapa entri saya yang telah lepas tentang masalah kesihatan lelaki. Antaranya adalah seperti:Saya juga telah kongsikan beberapa tips untuk anda menjaga kesihatan di bawah tajuk atau label TIPS LELAKI SIHAT. Antara yang saya telah kongsikan adalah seperti:Pengambilan Supplement Membantu Mengatasi Cabaran Kesihatan


Pemakanan yang sihat merupakan insuran kesihatan terbaik untuk anda. Namun sebahagian daripada lelaki tidak mendapat nutrien yang cukup untuk memastikan kesihatannya berada pada tahap optimun.

Maka kerana itu, pengambilan supplement adalah amat digalakkan. Anda boleh baca entri lepas bertajuk Perlukah Lelaki Mengambil Supplement Kesihatan.

Set Kesihatan Lelaki Shaklee


Set Kesihatan Lelaki Shaklee atau Men's Vital Health Set merupakan set supplement kesihatan yang dicadangkan oleh pihak Shaklee diambil oleh lelaki untuk meningkatkan kesihatan dan kecergasan lelaki.

Set ini terdiri daripada Zinc Complex, Vita-E Complex dan OmegaGuard. Anda boleh baca pada tulisan saya yang bertajuk Set Kesihatan Lelaki - Meningkatkan Kesihatan dan Kecergasan Lelaki.

Pengedar Shaklee Klang mengedarkan Set Kesihatan Lelaki


Selain daripada supplement yang dicadangkan di atas, anda juga boleh mendapatkan supplement kesihatan yang lain berdasarkan keperluan dan masalah anda.

Sebagai contoh, jika anda mempunyai masalah kulit, anda boleh mendapatkan Sustained Release Vita C Plus atau lain-lain produk. Jika anda mempunyai masalah tekanan darah tinggi, anda boleh dapatkan supplement seperti Garlic Complex iaitu ekstrak bawang putih. Bawang putih juga sangat sesuai untuk anda yang mempunyai masalah zakar.

Pengedar Shaklee Klang Membantu Anda.


Produk ini yang dijamin oleh Shaklee, SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN DAN SENTIASA MESRA ALAM.

Jika anda tinggal di kawasan Klang, Setia Alam, Shah Alam, Pelabuhan Klang, Pandamaran, Bukit Tinggi, Bukit Raja, Meru, Sementa, Kapar dan lain-lain kawasan berhampiran, anda boleh hubungi saya Pengedar Shaklee Klang untuk mendapatkan produk ini secara terus atau COD. 

Hafid Sulaiman 
SMS/WhatsApp: 013-3727 508


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...