Friday, 2 January 2015

Kenali Shaklee: Ke Arah Mewujudkan Kehidupan Yang Lebih Sihat


Ke arah mewujudkan kehidupan yang lebih sihat


Entri kali ini, saya ingin berkongsi dengan para pembaca tentang sebuah syarikat yang mempunyai misi untuk memberikan kehidupan yang lebih sihat kepada setiap insan dan kehidupan yang lebih baik kepada sesiapa sahaja. Untuk ‘Kenali Shaklee’ kali ini, saya ingin membawa anda melihat bagaimana Shaklee berusaha ke arah mewujudkan kehidupan yang lebih sihat.


Ke Arah Mewujudkan Kehidupan Yang Lebih Sihat


Di Shaklee, kami sebagaimana pengguna produk Shaklee percaya bahawa alam semula jadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama, sihat dan produktif.

Kisah Shaklee bermula hampir 60 tahun yang lalu apabila Dr. Forrest C. Shaklee, dengan falsafah kehidupannya Living in Harmony with Nature telah mencetuskan gerakan yang berterusan untuk membantu ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat.

Hari ini, Shaklee merupakan syarikat pemakanan semula jadi nombor satu di Amerika Syarikat, dengan pejabat di seluruh dunia dan tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan. Shaklee melepasi dan melangkaui piawaian industri setiap masa bagi memastikan produk yang dihasilkan oleh Shaklee: Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.

Ke arah mewujudkan kehidupan yang lebih sihat


Apa Yang Shaklee Lakukan


Cuba anda perhatikan apa yang dilakukan oleh Pihak Shaklee untuk menghasilkan produk yang terbaik:

  • Shaklee menguji setiap bahan baharu untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya.
  • Shaklee menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya.
  • Shaklee telah melaburkan lebih USD250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.
Keunikan Shaklee


Falsafah Produk Shaklee


Sejak lebih 50 tahun, jutaan keluarga telah meletakkan kepercayaan mereka kepada Shaklee dalam mencorak gaya hidup sihat yang tidak dapat ditandingi oleh syarikat lain - iaitu dengan menghasilkan produk semula jadi yang selamat DAN terbukti berkesan.

Misi Shaklee adalah untuk menyediakan kehidupan yang lebih sihat dan lebih baik kepada setiap insan. Shaklee merealisasikannya dengan menghasilkan produk semula jadi yang sungguh luar biasa, yang membuatkan anda teruja untuk berkongsi tentang kelebihan produk Shaklee dengan rakan-rakan anda.

Setiap produk yang dihasilkan oleh Shaklee dirumus khusus untuk meningkatkan kesihatan, dengan rumusan yang terbukti berkesan dan tidak memudaratkan alam sekitar.

Tiga jaminan apabila anda memilih Shaklee – Ia sentiasa selamat, ia sentiasa berkesan, dan ia sentiasa mesra alam.


Saya Pilih Shaklee Untuk Mewujudkan Kehidupan Yang Lebih Baik


Saya merupakan pengguna Shaklee yang mengamalkan Set Kesihatan Lelaki Shaklee setiap hari dan beberapa produk Shaklee yang lain yang bertujuan  untuk meningkatkan kesihatan dan kecergasan saya.

Saya yakin dengan produk Shaklee kerana ia terbukti secara klinikal dan saya sedang merasai perubahan diri saya.

Jika anda seorang lelaki yang ingin melakukan perubahan untuk mewujudkan kehidupan yang lebih baik untuk diri anda atau keluarga anda, saya syorkan produk Shaklee untuk anda pilih.

Hubungi saya untuk dapatkan produk ini dan untuk maklumat lebih lanjut

Hafid Sulaiman.
FB Page: Kesihatan Adalah Anugerah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...