Thursday, 9 October 2014

Supplement Untuk Lelaki: Pengedar Shaklee Klang.Setiap orang ingin memastikan mendapat nutrien yang cukup setiap hari. Namun sering kali apa yang dihidangkan tidak memenuhi keperluan nutrien harian. Dan kadang-kadang ia melebihi apa yang diperlukan. Maka disebabkan itu, anda dengan kesedaran untuk memenuhi keperluan nutrisi anda, anda ingin mengambil supplement atau makanan tambahan. Ini adalah cara yang semakin popular sekarang untuk memastikan anda mendapat nutrien yang mencukupi seharian. Jika anda seorang lelaki, saya pengedar Shaklee Klang ingin membantu anda memperoleh supplement untuk lelaki yang dihasilkan oleh Shaklee yang bersumberkan daripada bahan semula jadi terbaik dan berkualiti.

Apa Yang Anda Perlu Setiap Hari.

Sebagai seorang lelaki, yang gaya hidupnya aktif, terdapat beberapa nutrien penting yang perlu dipenuhi setiap hari.

#1. Karbohidrat
#2. Protein
#3. Lemak/lipid.
#4. Vitamin 
#5. Mineral
#6. Air.

Jika anda perhatikan, seorang lelaki sering kali mengabaikan pengambilan protein, vitamin dan mineral di dalam hidangan harian. Jika anda termasuk di dalam golongan orang yang gagal di dalam mendapatkan nutrisi lengkap, anda seharusnya mencari penyelesaiannya.
Pengedar Shaklee Klang Membantu Mendapatkan Supplement Untuk Lelaki


Saya sebagai pengedar Shaklee Klang, ingin membantu anda mendapatkan supplement untuk lelaki yang bersumberkan daripada bahan semula jadi.

Shaklee merupakan syarikat pemakanan semula jadi yang mempunyai tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan. Shaklee melepasi dan melangkaui piawaian industri setiap masa bagi memastikan produknya Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.

Dengan kesungguhan dan ketelitian pihak Shaklee untuk mengeluarkan produk yang sangat berkualiti sebagai nutrisi harian, anda tidak perlu ragu-ragu dengan kemampuan supplement Shaklee ini.

Baca: Pilihan Yang Selamat, Elakkan Bahaya.


Yang penting ia disahkan Halal oleh Islamic Services Of America, satu badan halal yang diterima oleh JAKIM.
Anda berada di Klang Atau kawasan sekitarnya termasuk Shah Alam, jom saya bantu anda miliki supplement untuk lelaki yang hebat ini.

Jangan malu untuk berhubung dengan saya untuk memiliki mana-mana produk yang anda inginkan.

Anda boleh berhubung terus melalui SMS/WhatsApp atau melalui Facebook.

Tindakan bijak dan segera anda amatlah dihargai oleh orang yang tersayang…

Pilihan di tangan anda untuk menjadi lebih sihat dengan menjaga pemakanan anda.

Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan, Sentiasa Mesra Alam

Hafid Sulaiman.
SMS/WhatsApp: 013-3727.508


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...