Saturday, 17 January 2015

Minuman Botani VIVIX: Semakin Ramai Ingin MerasainyaKebanyakan pengguna VIVIX mengambilnya untuk tujuan kecantikan dan meningkatkan kesihatan tubuh. Namun, sebahagian orang mengambilnya untuk tujuan membantu menghadapi penyakit-penyakit yang kronik. Minuman botani VIVIX merupakan revolusi terbaru daripada Shaklee di dalam pemakanan polifenol. Kini, semakin ramai ingin merasainya dan merasa perubahan di dalam diri.

Campuran Botani Yang UnikVVIX mengandungi campuran unik botani yang sangat hebat. Ramuan utama di dalam VIVIX adalah Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Ini menjadikan VIVIX begitu unik dan sangat hebat.

Kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semula jadi di dalam VIVIX dipanggil sebagai polifenol. VIVIX terbukti melindungi sel secara semula jadi. VIVIX merupakan penemuan revolusioner di dalam pemakanan polifenol. KLIK untuk info lanjut.

Di dalam VIVIX terdapat lebih daripada 15 jenis polifenol yang sangat bermanfaat untuk meningkatkan kesihatan badan. Ramai orang telah merasai perubahan dari sudut kesihatan dan kecantikan. Ini menyebabkan semakin ramai ingin merasai kehidupan minuman botani VIVIX.

Anda boleh baca apa yang telah mereka rasai tentang VIVIX di dalam entri saya yang bertajuk: Testimoni VIVIX: Mereka Ingin Berkongsi Rasa

Dihasilkan berdasarkan lebih daripada 2000 penyelidikan yang telah diterbitkan, minuman botani VIVIX mempunyai potensi lebih 10 kali ganda dari resveratrol semata-mata dalam memperlahankan penuaan sel.Adakah anda juga ingin merasai perubahan di dalam kesihatan dan kecantikan diri anda???

Jangan lepaskan peluang sempena PROMOSI BULAN JANUARI 2015. KLIK SINI.

Hubungi saya untuk anda jadi sebahagian daripada mereka yang hebat.

Hafid Sulaiman

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...